2022.06.28., kedd - Levente, IrénZalaegerszeg időjárása

Vezető hírek

Rendszámos quad és elektromos robogó

2022. május 24. kedd, 10:43
Hirdetés
Címkék:
Rendszámos quadokkal és két- illetve háromkerekű elektromos robogókkal bõvítette kínálatát a Moto-Center Zala Kft., amelyek a zalaegerszegi vállalkozás Báthory István utca 2/J alatti üzletében kaphatók. A motorkerékpár kereskedés döntésében szerepet játszott, hogy helyben tudjanak eleget tenni a két típus iránt jelentkezõ vevõi igényeknek. Mindemellett a környezetbarát közlekedésre is gondoltak.

Újdonságok a Moto-Center Zala kínálatában

Üzletünket 1992-ben nyitottuk, azóta működünk itt. Tevékenységünk nagyobb részét a használt motorok forgalmazása teszi ki – mondta Sólyomi László, a Moto-Center Zala Kft. ügyvezetője. – Idén két új üzletágat vezettünk be: a CFMOTO rendszámos quadok értékesítését áprilistól kezdtük meg, míg a ZTECH márkájú elektromos robogók árusítását május közepétől.

A quadokat sokan munkagépként használják, míg mások sportolásra, kirándulásra. De nem mindegyik kaphat rendszámot, így célhelyre juttatásukhoz szállítóeszközt kell igénybe venni, vagy vásárolni. A CFMOTO rendszámos quadok forgalmazásába azért kezdtünk, hogy akik a quadokkal a közutakon szeretnének közlekedni, megtehessék azt. Minden szakhatósági előírásnak megfelelnek. B kategóriás jogosítvánnyal vezethetők, két személy ülhet rá, és a bukósisak kötelező.  
A ZTECH márkájú elektromos robogókból teljesítmény alapján kétfélét árusítunk. A jogosítvány nélkül vezethetőkkel 25 km/órás sebességgel lehet közlekedni, míg a kismotor- vagy B kategóriás jogosítvánnyal vezethetőkkel 45 km/órával. Hatótávolságuk modelltől függően változó, de átlagban 50 kilométert tudnak teljesíteni egy töltéssel.

A ZTECH márkán belül háromkerekű elektromos robogókat is értékesítünk, amellyel egy piaci rést kívántunk betölteni a városban és a megyében. A mozgáskorlátozottak napi közlekedésében nyújtanak nagy segítséget ezek a járművek, viszont nem mindenhol kaphatók. Üzletünkben tehát meg tudják vásárolni, emiatt nem kell a messze fekvő nagyvárosokba utazniuk. Ezekkel a robogókkal 25 km/órás sebességgel lehet közlekedni, és nem kell hozzájuk jogosítvány.
Magáért beszél, hogy a mai üzemanyagárakon egy benzines robogó száz kilométert körülbelül 2100 forintból tesz meg, míg egy elektromos robogó száz kilométert mindössze 200 forintból.

Quad vásárlása esetén kipróbálási lehetőséget biztosítunk vevőinknek. Tervezzük, hogy az elektromos robogók esetében is legyen erre mód. Mindkét új járművel kapcsolatosan hitelügyintézéssel is rendelkezésre állunk. A quadokra ugyanígy igényelhető hitel, mint egy új személyautóra.  A mezőgazdasági célú vállalkozások visszaigényelhetik az áfát a vételárból. Az elektromos robogók nulla százalékos befizetéssel elvihetők. A háromkerekű robogók egyes modelljeire egészségbiztosítási pénztári támogatás is igénybe vehető.

Várjuk érdeklődésüket: 06-30/939-7432 – Hitelügyintézés: 06-30/994-3800
moto-center.hu – motocenterzala@gmail.com
Aktuális híreink: facebook.com/motocenterzeg

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK