2024.04.19., péntek - EmmaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Önkéntes egyetemisták érkeztek Amerikából

2016. június 20. hétfő, 13:22
Címkék:

A Zalai Falvakért Egyesület közreműködésével a Learning Enterprises program keretében az idei év nyarán 12 amerikai önkéntes fiatal érkezett Zalába vasárnap délután.

anoglok

Angolt tanítanak szerte Zala megyében és Zalaegerszegen is

Az egyetemista fiatal önkéntesek ingyenes angol nyelvi órákat, beszélgetéseket tartanak, nyári táborokban, közösségi házakban – óvódásoknak, kis- és nagyiskolásoknak, fiataloknak és fiatalos felnőtteknek. Szállásuk és ellátásuk az erre vállalkozó családok körében történik, a programokat a helyi civil szervezetek, közösségek szervezik.

Alibánfára - Ellen Manwering érkezik, Egervárra – Claire Hamm, Murakeresztúrra – Deirdre Meaney, Nagylengyelbe, Petrikeresztúrra – Marjorie Fuchs, Pusztaedericsre Nate Barrett-Wilsdon, Rezibe – Timothy Salit, Teskándra – Jessica Cooper, Zalaszentgrótra, Zalabérbe – Evan Ryder, a Vas megyei Kercaszomorra – Gohar Abrahamyen.

Ashley Sparkman már visszatérő vendégünk Zalaegerszegen, aki az óráit a Civil Házban, az Apáczai Művelődési Központban és a Számpont Kft.-nél tartja.

2016. július 4-én (Függetlenség Napja) Pusztedericsen jönnek össze az önkéntesek és a fogadó családok egy piknikre, hogy az első élményeket megbeszéljék, tapasztalatokat cseréljenek és együtt ünnepeljenek az amerikaiak nemzeti ünnepén.

Aki kedvet érez, hogy csatlakozzon a zalaegerszegi órákhoz, kérjük, jelezze szándékát a selmeczi.zsofia@gmail.com e-mailre, illetve a zalaegerszegi helyszínekhez megadott e-mail címre. (ld honlap, facebook)

A fotó a megérkezés pillanatait rögzíti a zalaegerszegi buszpályaudvaron. Itt találkoztak a családok az önkéntesekkel és együtt indultak tovább új családjukkal a három hetes zalai kalandra.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK