2024.06.24., hétfő - IvánZalaegerszeg időjárása

Rövidhírek

Fontos a biztonság

2018. február 10. szombat, 12:22
Szerző: V.Zs.
Elfogadta a városi közgyűlés a „Védjük meg településeinket, védjük meg hazánkat” polgármesteri konferencián született felhívást. Az előterjesztést dr. Tóth László frakcióvezető, Bali Zoltán és Dékány Endre frakcióvezetők jegyezték.

2018 január 12.-én Budapesten több száz polgármester részvételével konferenciát tartott a Megyei Jogú Városok Szövetsége annak érdekében, hogy a települések közösen léphessenek fel a falvakat és városokat veszélyeztető, felső korlát nélküli betelepítési kvóta és a bevándorlás-szervező szervezetek ellen.

 Fidesz-KDNP: A bevándorlás ellen

A felhívás részleteiről Bali Zoltán frakcióvezető helyettes sajtótájékoztató keretében számolt be. Elmondta: a konferencián arra kérték a települések vezetőit, hogy ne csak a kormány szólaljon fel annak érdekében, hogy az ezeréves identitásunk és kultúránk megmaradjon, hanem az érintett települések is fogadják el a felhívást. Hozzátette: a 2016-os népszavazás idején a magyar emberek kiálltak a betelepítés ellen, éppen ezért Zalaegerszeg képviselőtestülete elutasítja, hogy a városban bevándorlás-szervező irodák működhessenek.

Felelősnek érezzük magunkat, hogy Magyarországot megtartsuk magyar országnak, nem akarjuk feladni kultúránkat, szokásainkat. Szeretnénk megatani továbbra is, hogy a magyar emberek dönthessék el, kivel szeretnének együtt élni.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK