2022.10.05., szerda - AurélZalaegerszeg időjárása

Vezető hírek

10 ezer maszkot adományozott a Flex a városnak

2020. május 11. hétfő, 20:40
Közlemény
Mindannyiunk számára aggasztó időket élünk, megpróbáljuk magunkat és családunkat megvédeni a világjárvánnyal szemben. A város legnagyobb foglalkoztatójaként az állami szintű járványügyi védekezéssel összhangban a Flex vállalati döntései és intézkedései azt a célt szolgálják, hogy a vírus terjedését megfékezzük, a COVID-19 negatív hatásai a lehető legkisebb mértékben érintsenek bennünket - áll a cég sajtóhoz eljuttatott közleményében.

Vállalatunk számára rendkívül fontos a társadalmi felelősségvállalás: a magunk lehetőségeivel törekszünk arra, hogy mi is segítsük a helyi közösséget a járvány elleni védekezés kapcsán. Örömmel nyújtunk tájékoztatást arról, hogy üzleti partnerünkkel, a CGL-lel együttműködve a Flex 10000 darab szájmaszk átadásával támogatja Zalaegerszeg város lakosságát - adja hírül a sajtóanyag.

A kínai vállalatok által alapított CGL egy olyan nemzetközi befektetési társaság, melynek tevékenysége a logisztika és az ipari piac globalizációjához kötődik, hosszú távú együttműködés keretében a Flex és a CGL 2018-tól áll üzleti kapcsolatban. 

Hegedűs Csaba, a CGL Investment Holdings Corporation Limited magyarországi üzleteinek képviseletében május 11-én, hétfőn a Flex zalaegerszegi gyárába látogatott és 5000 darab egyszer használatos szájmaszkot ajánlott fel, hogy a zalai partnerkapcsolaton keresztül az adomány a legjobb kezekbe kerülhessen. A találkozón Péter Ágota a Flex magyarországi vállalatainak alelnöke ezt a nemes felajánlást további 5000 darab szájmaszkkal növelte.

Zalaegerszeg Megyei Jogú Város nevében a védőeszközöket Balaicz Zoltán polgármester vette át, kifejezve a település köszönetét, és biztosítva az adományozókat arról, hogy az eszközök rövid időn belül a járvány által leginkább érintett szervezetek munkáját, mindennapjait teszik még biztonságosabbá.

A polgármesteri hivatal sajtóosztályának tájékoztatása szerint a maszkokat a Zala Megyei Szent Rafael Kórházba, valamint a város idősügyi és szociális intézményeibe juttatják el.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK