2024.02.21., szerda - EleonóraZalaegerszeg időjárása

Vezető hírek

Családbarát múzeum és könyvtár

2023. október 29. vasárnap, 11:28
Szerző: -pet-
Két zalaegerszegi intézmény is elnyerte néhány nappal ezelőtt a Kulturális és Innovációs Minisztérium által meghirdetett 2023-as „Családbarát munkahelyek kialakításának és fejlesztésének támogatása” programban a "Családbarát Munkahely" címet.

A minősítést a Zalaegerszegi Múzeumok Igazgatósága (ZMI) - Göcseji Múzeum és a Deák Ferenc Megyei és Városi Könyvtár is megkapta.

A kitüntető elismerést a budapesti a Várkert Bazárban vehették át az intézmények vezetői Hornung Ágnes családokért felelős államtitkártól. A díjat a múzeum részéről Havasi Bálint főigazgató és Csengei Ágota tagintézményvezető, a Deák-könyvtár részéről pedig Tóth Renáta igazgató és Csaplár-Nagy Franciska igazgatóhelyettes vette át. A hírt a múzeum is és a könyvtár is Facebookon jelentette be.

Tóth Renáta, Hornung Ágnes, Csengei Ágota és Havasi Bálint (Forrás: Facebook/Göcseji Múzeum)

Mindkét zalaegerszegi intézmény évek óta elkötelezett a munka és a magánélet összeegyeztetése mellett, így nem első alkalommal nyerték el a "Családbarát" címet. 

Zalában a két megyeszékhelyi intézményen kívül a keszthelyi Goldmark Károly Művelődési Központ és Könyvtár is díjazott lett.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK