2024.04.26., péntek - ErvinZalaegerszeg időjárása

Archivum

Lenti Nyári Esték

2016. június 21. kedd, 16:37
Címkék:

Lenti városa és környéke az elmúlt években nem csupán azért vált kedvelt turisztikai célponttá, mert termálvízkincse, a gyógyhatást kiegészítő energiaparkja, az érintetlen természeti környezete valóban vendégvonzó, hanem azért is, mert kulturális és közösségi programjai, színvonalas rendezvényei évszakoktól függetlenül, jelentős közönséget vonzanak a városba – hangsúlyozta Horváth László, Lenti polgármestere.

lenti1

Programbő választék

– Az elmúlt esztendőkben már nagyon közkedvelt lett, az idén június 3-ától augusztus 26-ig tartó, Lenti Nyári Esték ingyenes rendezvénysorozata, amelynek keretében péntek esténként zenés, táncos, szórakoztató produkciókat láthatnak az érdeklődők a művelődési központ rendezvényterén. Az már csak hab a tortán, hogy rengeteg sztárvendéggel is találkozhatnak.

Oszvald Marika Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színésznő, operetténekes, érdemes művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja valamint a Silverband szórakoztatta a közönséget június 17-én. Rá egy hétre a sokoldalú, változatos ceglédi Gríz zenekar lesz a hangulat- és bulifelelős, no meg persze a Dal, a Sztárban Sztár, a Megasztár nagyágyúja, Heincz Gábor, Biga. Varga Feri & Balássy Betty egy magyar popduó, amelyet Varga Ferenc, a Megasztár 3 második helyezettje és 2006 férfi hangja, valamint felesége, a dzsesszénekesnő Balássy Betty alkot. Ők valamint az A'la Carte Showband partizenekar hoznak örömperceket július elsején.

lenti 1

Július 8-án Gönczi Gábor és a Smile Rock Circus ad élő koncertet bulirepertoárjának legjavából. Július 15-én a két évtizednél is idősebb, Bücs Angéla vezetésével működő, Prima Primissima-díjas Nagykanizsai Orff Ütőegyüttes szerepel és itt lesz az EMeRTon-díjas magyar színész, énekes, zenei producer: Bereczki Zoltán. Július 22-én: színpadra hívjuk hazánk egyik legsikeresebb igényes party-zenekarát, a hihetetlenül széles élőzenei repertoárral, kiváló énekhangokkal, minőségi hangzással zenélő formációt: az Asterix Live Music Band-et is.

Július utolsó péntekén Csepregi Éva énekesnő, a Neoton Família tagja, a rock-pop-disco "szoprán kiválósága" varázsolja el a hallgatóságot. Rajta kívül fellép még az Intermezzo Latin Club zenekar, akik latin ritmusokkal, vérpezsdítő dallamokkal, temperamentumos örömzenével fiesztáznak. A szolnoki Lesz Vigasz zenekar augusztus 5-én szórakoztatja a nagyérdeműt és ekkor lép színpadra Szulák Andrea énekesnő, a Budapesti Operettszínház musical színésznője. Augusztus 12-én a mulatós muzsika sztárfellépője, Kaczor Feri bíztatja közös éneklésre a közönségét és este föllép még a Nagykanizsai Fúvószenekar is.

Augusztus 19-én a Kerka Táncegyüttes és a Nefelejcs Dalkör hozza el műsorát és koncertezik majd Fehérvári Gábor Alfréd énekes, előadó, a hazai televíziós tehetségkutató műsorok közkedvelt fellépője. Stockholmban a 61. Eurovíziós Dalfesztivál fináléján Freddie képviselte Magyarországot, a 19. helyre sorolta a zsűri. A Lenti Nyári Esték programzáró partiját az Irigy Hónaljmirigy teszi emlékezetessé augusztus 26-án, amikor is közönség elé lép a kórházi, hatalmas repertoárral rendelkező Partyzona Showband.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK