2024.04.22., hétfő - Csilla, NoémiZalaegerszeg időjárása

Vezető hírek

Tourinform-rubin

2019. július 04. csütörtök, 19:11
Szerző: -pet-; Fotó: Tourinform
Országszerte új arculatot kaptak a Tourinform Irodák. A Magyar Turisztikai Ügynökség irányítása alatt működő hálózat, amolyan franchise-rendszerben működik, egységes logóval és dizájnnal.

Mint azt Tuboly Andrea, a zalaegerszegi iroda vezetője érdeklődésünkre elmondta: modern elemek segítségével, frissességet tükröző megjelenést szeretett volna elérni a turisztikai ügynökség, mely 2016-ban vette át az irodahálózat működtetését.

Új dizájnt kapott az irodahálózat

Új desztinációkat határoztak meg, az egyik legfőbb cél pedig országszerte az lett, hogy fokozni tudják a vendégélményt. Az irodák vendégbarát helyek, ahol emberközpontú kiszolgálással és széles körű tájékoztatással találkozhat a betérő. Ezeket a tulajdonságokat jeleníti meg a most létrejött új arculat is, Magyarország 119 irodájában.

Cél volt az is, hogy az irodák már messziről jól beazonosíthatók legyenek, így a fő szín a rubin lett. Ezt a „Tourinform rubint” már könnyű lesz észrevenni a zsúfoltabb városi környezetben is. Megtudtuk: a modern külső a hazai kultúra jellegzetességeit hangsúlyozza. A Galgóczi-tarsolylemez formája, a tihanyi apátság sziluettje éppúgy kiolvasható belőle, mint a természetes vizeink- és mesterséges fürdőink hullámzása. Az új logó ugyanakkor a gondoskodás, átölelés szimbólumaként jelzi az információ szó kezdőbetűjét is.

A zalaegerszegi Tourinform Irodában július első napján cserélték le a régi arculati elemeket. Mostantól új dizájnnal és üvegportállal várják a betérőket.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK