2023.01.30., hétfő - Martina, GerdaZalaegerszeg időjárása

Vezető hírek

A bringásoké és a futóké volt a belváros

2016. szeptember 19. hétfő, 14:02
Szerző: -pet-
Az Európai Mobilitási Hét keretében Autómentes Hétvégét rendeztek szombaton és vasárnap a belvárosban. A program részeként szombat déltől lezárásra került a Kossuth Lajos utca, majd délután kerékpáros felvonulás várta a bringásokat.

Vasárnap a biciklisek után a futók vették át a terepet, hiszen délelőtt egy jótékonysági futóverseny zajlott. A bevétel a Központi Fizioterápiás Osztály eszközparkjának fejlesztését szolgálja.

A hétvége alatt számos más program is várta a közönséget a Dísz téren. Volt trial-bemutató, de a ZKSE gyerekcsapatának ügyességi akcióját is láthatták az érdeklődők, sőt modern elektromos kerékpárokat is ki lehetett próbálni. Szombat délután Takáts Eszter dalszerző-énekes lépett fel Első puszi című interaktív, zenés műsorával, este pedig a Szabó Balázs Bandája koncertezett.

A Mobilitási Hét – melynek mottója észszerű közlekedés, hatékony gazdaság – egészen csütörtökig folytatódik; óvodákban és iskolákban zajlanak különféle ismeretterjesztő –energiahatékony közlekedéssel és környezetvédelemmel kapcsolatos – játékos programok és előadások. Csütörtökön pedig a BGF Zalaegerszegi Gazdálkodási Karán egy konferencia zárja a rendezvényt.

 

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK