2022.07.03., vasárnap - Kornél, SomaZalaegerszeg időjárása

Vezető hírek

Megérkezett a Mikulás

2017. december 05. kedd, 19:37
Szerző: -pet-; Fotó: pP
December 5-én délután megérkezett a Mikulás Zalaegerszegre. A Hókirálynő társaságában édességet osztogatott a gyerekeknek a mozi előtt.

A hagyományokhoz híven idén is megrendezésre került a Mikulásfelvonulás. A tavalyi évhez hasonlóan az Art Mozi elé futott be a Mikulás és a Hókirálynő hintója. 16:30 órakor tovább indult a menet a Dísz térre, ahol a Mikulással való találkozást követően Ecsedi Erzsébet és Ecsedi Csenge Mikulásműsora várta a gyerekeket, illetve a játékos kedvű felnőtteket.

Az ünnep alkalmából a Zalaegerszegi Városi Diákönkormányzat ebben az esztendőben is megrendezte „Titkos Mikulás” adománygyűjtő akciót. A diákönkormányzat tagjai gyűjtődobozokat helyeztek el a város összes általános- és középiskolájába, valamint az Új Nemzedék Zalaegerszegi Közösségi Tér irodájába. A dobozokba jó állapotú játékok, könyvek, ajándékok, tartós élelmiszer, és édesség adományozását várták.

A gyűjtési időszak két hétig, november 28-ig tartott. Szerencsére nagyon sok adomány gyűlt össze az iskolákban, így két szervezet (Zala Megyei Gondoskodás Egyesített Szociális Intézmény Napraforgó Otthon és a Zalaegerszegi Családok Átmeneti Otthona) részesülhet az összegyűlt felajánlásokból.

MEGOSZTÁS

KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK