2024.07.14., vasárnap - Örs, StellaZalaegerszeg időjárása

Vezető hírek

Nagy Csaba lett az idei Ex Umbra-díjas

2019. december 21. szombat, 15:22
Szerző: Közlemény
Második alkalommal adta át a ZAZEE Kulturális Egyesület az Ex Umbra-díjat. Idén december 21-én került sor a formabontó ceremóniára.A beérkezett jelölések elbírálása után, az Ex Umbra Bizottság döntése értelmében, a díjazott ezúttal Nagy Csaba, a Díszművelődés című underground művészeti eseménysorozat motorja lett.

Csaba a szervezés mellett tanít, több együttesben zenél és rendszeresen koncertezik. Könnyedén fogja össze a különböző korosztályokat; a kultúra iránt érdeklődő fiatalokat és idősebbeket egyaránt. Szerénysége és önzetlen szerepvállalása is méltóvá teszik a díjra - fogalmazott a bizottság.

Fotó: ZAZEE

A ZAZEE által alapított díj azoknak jár, akik a kultúra területén önzetlenül, magas színvonalon tevékenykednek, példaértékű eredményeket érnek el, ám munkájukat általában szerényen, sokszor a széles közönség bevonása nélkül - "árnyékban", a nagyközönség számára láthatatlanul - végzik.
A díjat - vagyis a több tucat szívből jövő gratuláció egyikét - Pál Annamária, a ZAZEE Ex Umbra Bizottságának elnöke adta át egy sajátos performance keretében a kitüntetettnek.

Az egyesület mostantól várja a jelöléseket a 2020. évi díjazottakra (https://www.zazee.hu/exumbra)

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK